Blogg om nöje, shopping, upplevelser, restauranger med mera

Blogg om nöje, shopping, upplevelser, restauranger med mera

Teknikleverantör Event

- Posted in Ingen kategori by

Teknikleverantör för event och expo

Vad gör en teknikleverantör och vilka tjänster erbjuder de och till vem? erbjuder vi tekniska helhetslösningar till alla typer av evenemang för företag som privatpersoner, offentliga institutioner och föreningar.

Vad är AV? Audiovisuell teknik, AV, är elektroniska medier med både ljud (audio) och bild (visuell).

Teknikleverantören i sig: ​Skicklig och erfaren tekniker som arbetar med teknik. De vet hur avgörande det är för att lämna ett positivt intryck med sömlös applicering och driftsäker teknik. Ambitionen är att med fokus alltid leverera hållbara och moderna tekniklösningar som beställaren kan räkna med, lita på och vara stolt över så att deras budskap får det pondus och ger den upplevelse som tänkt både visuellt och med ljud.

Tre affärsområden inom teknikleverans

Möten & Event & Evenemang Oberoende storlek på lokal, scen, arena, hall, mässa mm levererar en teknikleverantör en fullskalig tekniklösning som skräddarsys och behovsanpassas utifrån beställarens specifikationer och förutsättningar.

Mötesteknik & Installationer En teknikleverantör erbjuder tekniklösningar för alla förekommande mötesplatser såsom hörsalen, mötesrummet, kyrka, sport- och idrottshall, utställningar och konferensanläggningar.

Service & Support Driftsäkerhet tillika driftrygghet ger lugn och ro för beställaren. En teknikleverantör tar fram hållbara tekniklösningar som designas med just driftsäkerhet i fokus. Det krävs service, support och underhåll därefter för att bibehålla driftsäkerheten över tid.

En engagerad och genuint intresserad teknikleverantör vet att riktigt bra möten inte sker slumpmässigt. De erbjuder därför allt från smart utrustning till tryggt tekniskt genomförande av alla former av event.

Vi hittade rätt teknikleverantör för vårt event när vi sökte och allt gick som smort vid vårt event häromveckan. Tips: gör er hemläxa innan ni anlitar en teknikleverantör och vi rekommenderar verkligen den vi anlitade.

Best of luck!

Teknikleverantör för event och expo i hela landet