Blogg om nöje, shopping, upplevelser, restauranger med mera

Blogg om nöje, shopping, upplevelser, restauranger med mera

Köpa gravsten online som håller i många år

Min kära mormor gick bort i höstas och det har varit en jobbig tid på många sätt. Det är mycket som man behöver fixa med inför en begravning. Bland det viktigaste är en gravsten. Vi ville ha en riktigt fin gravsten som är lätt att underhålla och håller sig fin i många år framöver. Jag letade efter ett bra ställe att köpa en gravsten online. Jag älskar att researcha och ville hitta den bästa gravstenen för min kära mormor. En gravsten som håller i ur och skur. Efter att jag forskat i saken, kom jag fram till att man helt klart ska välja en gravsten av natursten, som kommer från våra nordiska breddgrader. Detta för att gravstenen ska klara av vårt hårda väder och väderomslag.

Man kan välja en billigare sten från Kina, men då håller den inte i lika många år. Den nöts helt enkelt ut av vårt väder snabbare än en sten från våra bergarter. Så det är helt klart värt att lägga några hundralappar extra och få en gravsten som håller i flera år och ser fin ut längre.

Efter att jag forskat lite bland gravstenar online, var det ett företag som jag fastnade lite extra för. De har gravstenar av naturstenen granit och endast gravstenar från nordiska länder. De är ett familjeföretag som verkar göra det där lilla extra för sina kunder. Hos detta företag kan man skräddarsy sin gravsten och få den precis som man själv vill. Dessutom kan man köpa en gravsten till ett bra pris hos dem. Till min glada överraskning var de bara 45 minuter från där jag bor.

Jag bestämde mig för att ringa detta företag som säljer gravstenar och bokade en tid med dem. Man fick välja om de skulle komma hem till en, om de skulle möta upp en på kyrkogården eller om man ville komma till dem i Bålsta. Jag valde att komma till dem. Tänkte att de på plats kanske har mer saker att visa för att få inspiration.

Mötet med dem gick superbra! Oj, vilka duktiga och erfarna människor. Det kändes jättebra att anlita just dom för gravstenen till mormor. De utför verkligen allt när det kommer till gravstenen med. Jag och mina föräldrar behöver inte tänka på något, bara att välja gravsten. Det är verkligen bra service!

Gravsten Bålsta gravstenstjänst